Naturpress og Transit magasin lanserer 2 for 1

Tegn abonnement på en av nettavisene og du får automatisk tilgang til alt pluss-innhold på begge avisene.

Dette gjelder både nye abonnenter og også eksisterende abonnenter. Ditt brukernavn og passord skal fungere både på Naturpress.no og TransitMagasin.no.

— Vi har noe overlapp i lesere, og vi har innhold som er tilgjengelig på begge nettsteder. Våre lesere skal ikke lenger behøve å velge mellom Transit-abonnement eller Naturpress-abonnement. Nå er det naturlig at et abonnement er gyldig på tvers av begge avisene. sier Kjetil F. Aasmundsson, redaktør for Naturpress.

Etter en tids utvikling og testing så er løsningen lansert; Nå får du 2 for 1 om du abonnerer på Naturpress eller Transit magasin. Ditt abonnement gir nå automatisk tilgang til begge avisene, uten ytterligere kostnad, uansett hvilket av de to nettstedene du registrerer deg på.

— Vi driver allerede podkasten Grønn & Global i fellesskap. Skal vi dekke det grønne skiftet og som journalister vurdere vår globale bærekraft, så er det grønne og det globale perspektivet gjensidig avhengig. Slik har det også blitt med våre publikasjoner, sier Terje Karlsen, redaktør for Transit magasin.

Spørsmål om abonnement eller bedriftsabonnement kan rettes til marked@transitmedia.no.

Pressehenvendelser kan rettes til Terje Karlsen på tlf 957 997 67.

Naturpress er den grønne dagsavisen, en politisk og økonomisk uavhengig nettavis som publiserer nyhetsstoff og annet innhold knyttet til klima, natur og miljø, men som ikke begrenses av det. Naturpress skal rapportere fra det grønne skiftet.

Transit magasin er det uavhengige bransjemagasinet for norske organisasjoner, bedrifter og virksomheter som jobber internasjonalt. Stikkord er utdanning, teknologi, økonomi, menneskerettigheter, klima- og miljø, freds- og sikkerhetspolitikk, demokrati og sosial utvikling. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler.

Både Transit magasin og Natupress er medlem av Fagpressen. Begge publikasjoner eies av Transit media AS.